RKGrafisk investerer stort i ferdiggjøring – først i Norden

RKGrafisk AS i Oslo har investert i en MGI Jetvarnish 3D Evo 75 på Drupa. Det melder Konica Minolta på LindkedIn.

Roger Wiig på Konica Minolta forteller til Grafkom at dette blir første maskin i sitt slag i Norden.

– Det finnes noen MGI Jetvarnish i Norden i mindre formater, men dette er den første maskinen som kan håndtere hele 75×120-format. RKGrafisk kjenner godt til Jetvarnish, siden de tok over en maskin i forbindelse med fusjonen med Papirdekk, og nå får de altså en med fullt format, sier en fornøyd Wiig.

Rolf Hojem, daglig leder og majoritetseier i RKGrafisk, er også entusiastisk, og mener investeringen er bra for både RKGrafisk og bransjen i sin helhet.

– Det er stadig behov for foliering i større format, og nå kan vi tilby å kjøre 70×100-ark i den nye maskinen. Det kommer til å være nyttig for våre egne produksjoner, men også for alle våre kolleger som vi bistår med ferdiggjøring, sier Hojem til Grafkom.

Hojem påpeker at investeringen passer fint inn i de siste års satsinger hos RKGrafisk. Bedriften fusjonerte først med emballasjebedriften Neptun Tecofa AS og senere med ferdiggjøringsspesialisten Papirdekk AS.

– Med vår nye MGI Jetvarnish får vi særdeles effektiv ferdiggjøring på siviltrykksaker, men ikke minst også innen emballasje. Alle behøver ikke ha alt av utstyr, men nå kan vi tilby hele bransjen noe vi vet det er behov for i det norske markedet, avslutter Hojem.

MGI Jetvarnish 3D Evo er en ferdiggjøringmaskin i formatet 75×120 med digital UV-spottlakk/varmfoliering for 2D/3D-effekter. Se mer i videoen fra MGI under.

 

 

 

 

- ANNONSE -

You might also like