Canon Norge AS søker salgssjef for grafisk storformat

Canon Norge AS er markedsledende innen digital produksjon og trykkløsninger. Canon Digital & Printing Solutions sentralt søker salgssjef for grafisk storformat (Large Format Graphics). LFG dekker en rekke av de mest spennende produktene tilgjengelige innen digital grafisk produksjon – hvor kundene produserer alt fra interiør og dekor til skilt og plakater. Til å lede dette arbeidet søker vi nå en entusiastisk salgssjef.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som salgssjef vil du være tett på våre viktigste kunder og skape resultater innenfor fagområdet grafisk storformat. Dine viktigste oppgaver vil være å lede og utvikle salgsteamet og forretningsområdet slik at vi når våre mål og skaper vekst. Det er avgjørende at du selv deltar aktivt i salg og forretningsutvikling – og bidrar med din innsikt og kompetanse til beste for våre kunder og vår forretning.

Hva vi forventer av deg

Vi søker en drivende god selger og salgssjef som evner å skape gode resultater sammen med våre kunder. Du er nysgjerrig og modig, og har både struktur, kreativitet og kremmerånd. Vi ser for oss at du har erfaring med:

 • Salg av kapitalvarer og markedsrettede prosjekter
 • Operativ salgsledelse og forretningsutvikling med gode resultater
 • Grafiske produkter og industrielle kunder

Det er en fordel om du har kjennskap til det grafiske markedet, erfaring fra relevante virksomheter på kundesiden samt bærekrafts- og miljøkompetanse.

Idealkandidaten har:

 • Entusiasme for forretningsområdet og evne til å se muligheter
 • Høyt tempo og gjennomføringsevne
 • God økonomisk og forretningsmessig forståelse
 • Relasjonsbyggende ferdigheter
 • Stor grad av selvstendighet

Hva vi tilbyr

 • I Canon får du en interessant og utfordrende stilling i et internasjonalt selskap med et sterkt merkenavn, og mulighet til å arbeide med noen av bransjens mest innovative produkter.
 • Du får du den støtte og oppmuntring du trenger for å lykkes, fra kolleger som deler dine ambisjoner, og vi vil investere i din faglige utvikling. Du vil få ledere som gir deg frihet til å prøve nye ting, og en kultur der vi deler våre suksesser og lærer av hverandre og våre feil.
 • Vi er kjent for vårt profesjonelle salgs- og lederutviklingsprogram. Canon har svært gode pensjons- og forsikringsordninger inkl. helseforsikring, subsidiert kantine, tilgang til hytte midt i alpinbakken, samt et omfattende tilbud av sosiale og sportslige aktiviteter gjennom vår Frisk i Canon-satsning.
 • Vi har en sterk kultur, og har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser gjennom Great Place To Work i alle årene vi har deltatt.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like