Ålgård Offset investerer stort i ferdiggjøring

Ålgård Offset har investert 12 millioner kroner i en ny stiftemaskin fra Muller Martini på Drupa-messa.

Primera PRO-maskinen er utstyrt med det nyeste innen teknologi, noe som gjør den mer brukervennlig for operatørene. Stream-feederne  som følger med maskinen vil også redusere behovet for tunge løft, noe som bedrer arbeidsforholdene ved bedriften. Det skriver Ålgård Offset.

Ålgård skriver videre at investeringen er forventet å gi betydelige forbedringer i både effektivitet og kvalitet på de ferdige produktene. Muller Martini er kjent for sin avanserte teknologi og pålitelighet, noe som gjør denne oppgraderingen svært viktig for Ålgård Offset. Den nye maskinen vil styrke bedriftens konkurranseevne og gjøre Ålgård i stand til å møte kundenes behov på en mer effektiv måte. Maskinen forventes å være klar for produksjon mot slutten av 2024.

You might also like