Registreringen åpen: PrintNext 19. november

Nordens største nettverkstreff for den grafiske bransjen – Print Next – har nå åpnet registreringen til høstens event. I år går arrangementet av stabelen 19. november i Life City, Hagastaden, Stockholm.

Som tidligere år, arrangeres eventet av Grafkom og Grafiska Företagen, Sveriges arbeidsgiverorganisasjon for grafiske bedrifter. I nybygde Life City i Hagastaden får bransjen mulighet til å mingle, lære seg nye saker og gjøre business med hverandre.

Les mer om Print Next her

– Vi vil fortsette med flere ulike spor samtidig, noe som har vært veldig populært. I tillegg har vi stor plass for networking/utstilling. Her vil vi også ha alle kaffepauser, lunch og mingel etter eventet, sier Ola Karlsson i Grafkom.

Aktuelle bransjespørsmål diskuteres

Cirka 15 talere kommer til å dele med seg av sin kunnskap fra scenen. De første er allerede bekreftet, og du kan lese mer om dem her.

Programmet settes sammen nå og andre temaer som kommer til å være med er AI, kompetanseutvikling, miljø og the future of packaging + mye mer!

Felles middag blir det i nærheten rett etter eventet.

PS: Det er Grafkom som arrangerer Print Next. Grafkom gir også ut dette nyhetsbrevet.

You might also like