Fagtrykk leverte Co2-kompenserte brosjyrer og emballasje

Når Fagtrykk i Trondheim nylig skulle levere ulike brosjyrer og flyers som skulle ut til 400 forhandlere til sin kunde Talgø, valgte man i samråd med kunden å tilby klimakvoter gjennom Carbon Balanced Paper – samt tilhørende tilpasset emballasje.

“Ved å kjøpe klimakvoter av World Land Trust kompenserte vi for klimagassutslipp som oppstår ved produksjon. […] I tillegg er vi et Svanemerket trykkeri og medlem av Trykt i Norge. Talgø og deres forhandlere skal være sikker på at dette er et produkt som er produsert i Norge, på en klimavennlig måte og på bærekraftige materialer,” skriver Fagtrykk.

Eskene som ble laget tok høyde for distribusjon og stabling i hyller ute hos forhandlerne, og på lageret til Talgø.

Vil du vite mer om Carbon Balanced Paper? Les mer her eller send en epost til magnus@grafkom.se.

Nettverket Grafkom som tilbyr Carbon Balanced Paper i Norden står også bak nyhetsbrevet Media Monitor.

- ANNONSE -

You might also like