Drupa koker av besøkende

Selv om mye har endret seg på åtte år, så er en ting seg likt; Det koker av folk på Drupa som ser en fremtid i print og som vil investere i denne bransjen! Det i seg selv burde være en god anledning til å ta seg en tur til Düsseldorf.

Under noen flere bilder med norsk vri fra messens andre og tredje dag.

Roger Wiig i Konica Minolta viser frem mulighetene innen emballasjeproduksjon. Konica Minolta presenterer på Drupa både emballasjemaskiner for storskalig, industriell produksjon og mindre innstegsmodeller (som kan ses i bakgrunn).

Petter Langkaas, som selger swissQprint i Norge, og Kilian Hintermann, konsernsjef i swissQprint, i fokus. 2023 var et godt år for swissQprint i Norge med mange installasjoner.

Jeppe Broch Nielsen fra Luth Gruppen var på plass i Heidelbergs store Drupa-stand. Heidelberg viste frem et bredt utvalg av sin Speedmaster-modell, men hadde også rukket å få på plass Canons inkjet – Varioprint iX 3200 – som Heidelberg skal selge under eget brand og navn, Jetfire50.

Anton Strand fra Canon Norge viser fram ett av hele tre norske eksempler på Canons stand i hall 8. Her med IDT rulleski hvor mønsteret er trykket direkte på skiene.

Blomsterbutikken Fiori i Moss har laget det aller meste av interiøret på Canons maskiner, noe du kan lese mer om her.

Jack Dahl, nordisk salgssjef i Horizon, blir intervjuet av undertegnede om fremtidens ferdiggjøring.

- ANNONSE -

You might also like