A7 Print AS søker foliemontør

Vil du bli med oss inn i fremtiden?

En av våre mest erfarne montører går av med pensjon, vi søker derfor etter hennes arvtaker. Vi søker primært en med erfaring fra faget og som gjerne kan tilføre oss mer kunnskap. Men føler du at du har mer å lære, kan du allikevel være aktuell for stillingen. Da kreves det at du er selvstendig, ambisiøs og lærevillig. Dagene kan være hektiske og arbeidsoppgavene fysisk krevende, så god helse er en fordel. Sertifikat klasse B er påkrevd i stillingen

Arbeidsoppgaver:

• Montere folie inne, ute, høyt og lavt 🙂

• Skjære og tilrettelegge folie.

• Operere printerne våre.

• Klargjøre filer

Vi ønsker at du er/har

• Ambisiøs

• Punktlig

• Sosial

• Lærevillig

• Gode datakunnskaper

Siden markedet og kundenes behov stadig er i endring, har vi behov for medarbeidere som setter bedriftens utvikling i høysetet og aktivt er med å styrke A7-teamet. Det er derfor en fordel om du er både omgjengelig og systematisk i ditt arbeid.

Ser dette spennende ut, blir vi glad om du søker jobben. Mottoet vårt er: Det er bedre med de som vil, men ikke kan, enn de som kan, men ikke vil 🙂

Lønn etter avtale

Les hele annonsen her.

You might also like