Melings søker selger i Stavanger

Melings, en pioner innen gave- og profileringsindustrien i Stavanger siden 1986 og et stolt medlem av PRO:NORGE-kjeden, søker nå en salgskonsulent som er klar for å vokse videre sammen med oss.

For den rette kandidaten vil det være mulighet for å gå inn i en rolle som salgssjef hos Melings.

Bli kjent med stillingen

Denne stillingen som salgskonsulent ved Melings i Stavanger er en glimrende mulighet til å jobbe med et bredt spekter av profilerings- og grafiske tjenester og produkter. Som del av vårt salgsteam, vil du spille en nøkkelrolle i å forstå og møte våre kunders behov, samtidig som du bygger og vedlikeholder langvarige kunderelasjoner. Vårt mål er å sikre at hver kunde mottar personlig og skreddersydd service som Melings alltid har vært kjekt for.

I rollen vil du oppleve stor frihet, og mulighet til å sette ditt preg på arbeidshverdagen. Du vil være mye rundt forbi i regionen for å besøke kunder, delta på nettverkstreff gjennom sponsorater, samtidig som du har anledning til å invitere kunder inn til et strålende showrom sentralt plassert på Mariero i Stavanger. Sammen med dine 22 kollegaer vil du ha mulighet til å tilby varer fra kjente merkevarer, og sette kundens eget preg på produktene i Melings egne inhouse produksjonsavdeling.

Hva innebærer jobben?

I rollen som salgskonsulent vil ditt primære ansvar være å utvikle og opprettholde relasjoner med både nye og eksisterende kunder. Dette innebærer alt fra første kontakt, gjennom hele salgsprosessen, til levering og etterfølgende oppfølging. Du vil jobbe tett med vårt team av designere og produksjonsspesialister for å sikre at alle prosjekter leveres med høyeste kvalitet og innen avtalte tidsrammer. Ved å benytte din kunnskap om bransjen og våre tjenester, vil du veilede kundene gjennom vårt omfattende tilbud for å finne de beste løsningene som matcher deres behov.

Hvem ser vi etter?

Den ideelle kandidaten for denne stillingen har en sterk bakgrunn i salg, fortrinnsvis med erfaring fra bransjen eller tilknyttede felt. Du er en person som naturlig bygger relasjoner og kommuniserer effektivt med både kunder og kollegaer. Du trives å jobbe med design og merkevarebygging, og har en proaktiv tilnærming til salg og kundeservice. Vi ser etter noen som er løsningsorientert, med en evne til å tenke kreativt for å møte kundenes behov.

Se hele annonsen her.

You might also like