Lappeliten søker Trykkerimedarbeider

Vil du lage navnelapper til barn over hele landet? Nå søker vi DEG som vil jobbe i vårt moderne trykkeri i juni-august/september. 

Lappeliten lager navnelapper til barn i barnehage og skole, og er i dag en av landet største aktører. Dette er en perfekt jobb for deg som studerer eller har interesse for produksjon. Det kreves ingen forkunnskaper for å jobbe hos oss, men vi ser etter deg som “har et ekstra gir”, ivrer etter å lære noe nytt og liker å jobbe i team. Vi vil si det er både morsomt og hektisk å jobbe hos oss, og sammen med gode kolleger skal du produsere navnelapper til barn over hele landet.

Vi ser etter deg som kan jobbe 4-5 dager/uken i perioden juni-august/september. Vi har vakter på dagtid, kveldstid, samt helg. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig, samt ha fylt 18 år. Vi setter pris på om du oppgir dager du har ferie/er opptatt i søknaden. Vi holder til i moderne lokaler sentralt på Høvik i Bærum, med kort vei til bussholdeplass til/fra Oslo og Sandvika.

En vanlig dag hos oss vil være å håndtere trykkerimaskiner, bearbeide produkter, samt pakke produktene klar til utsendelse. Her vil du få mulighet til å jobbe tett med kolleger på trykkeriet og erfare hvordan det er bak kulissene i en hektisk nettbutikk.

Dette skal du gjøre hos oss:

• Produsere og kvalitetssikre at navnelappene våre er av tipp-topp kvalitet

• Bearbeide og pakke produkter i konvolutter

• Bistå ved forefallende arbeid på trykkeri/lager

• Passe på at Lappeliten-kunder får produktene sine til tiden

• Bidra til et godt arbeidsmiljø

Dette er deg:

• Du trives med et høyt tempo og er selvgående

• Du er effektiv, ryddig og nøyaktig

• Du er teknisk anlagt og liker å lære nye ting

• Du er glad i praktisk arbeid

• Du liker å jobbe i team og samarbeider godt med andre

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like