Horizon slår til med tre nye samarbeidspartnere i Norden

Horizon Nordic har startet 2024 med å inngå hele tre nye samarbeid for å kunne tilby sine kunder enda mer komplette og automatiserte produksjonslinjer for bøker og andre trykksaker.

Samarbeidsavtalene gjelder utstyr for skjæring og innbindingssystem for bøker og andre trykksaker, inkludert både salg og service av disse. Med de nye samarbeidene kan Horizon tilby komplette produksjonslinjer for små til medium store serier, melder Horizon.

Media Monitor har pratet med Jack Dahl, som nå er salgsansvarlig for Horizon i hele Norden.

– Dette er tre veldig interessante samarbeidspartnere for grafiske bedrifter i Norge og ikke minst Norden generelt. Produktene fra disse samarbeidspartnerne vil komplimentere våre eksisterende Horizon-løsninger.  Det er ingen hemmelighet at vi har høye produksjonskostnader i Norge, derfor er vi hele tiden på jakt etter kompletteringer som gir våre kunder ytterligere automatiseringsgevinster. Vi ser helt klart et behov for nye løsninger for mindre og mellomstore opplag i det nordiske markedet, sier Jack Dahl, Nordic Sales Manager i Horizon, i en kommentar.  

Under følger en nærmere beskrivelse av de tre partneravtalene.

Automatiserte skjærelinjer

baumannperfecta Akzidenzlinie 2021 online

Baumann Perfecta produserer automatiserte skjærelinjer for den grafiske industrien, herunder alt som kreves for skjæring av papir, roboter, skjæremaskiner, pallevendere med mer.

Avtalen som er inngått mellon Horizon Nordic og Baumann Perfecta gjelder salg og service av helautomatiske skjærelinjer inkludert robotintegrasjoner, skriver partene i en pressemelding.

Trådbinding fra Smyth

smyth

Videre har Horizon Nordic også inngått en samarbeidsavtgale med Smyth. Smyth leverer trådbindingsmaskiner som er tilpasset både offset- og digitalproduksjon. Horizon skriver at Smyth er et bra komplement til Horizons nye produksjonslinjer for bøker.

Automatisert hardcover-produksjon i mindre opplag

mita

Til slutt har Horizon også inngått en partneravtale med Digibook som gjelder salg og service i Norden av Digibooks maskiner for korte til medium store opplag av hardcover-bøker.

De helautomatiserte systemene fra Digibook skal, ifølge Horizon, fylle gapet mellom halvautomatiske enheter og dyrere alternativ som benyttes i mer industriell bokproduksjon.

- ANNONSE -

You might also like