Fagtrykk AS søker trykker

Vår trykker Morten Fornes har i år vært ansatt i samme bedrift i 45 år! Han begynte læretiden hos Steinkjer Trykkeri og Trønder-Avisa i Steinkjer i 1979, og har vært med på samtlige nyvinninger og navnebytter siden den den gang. Fra Steinkjer Trykkeri til medeier i Design-Trykk – som ble til Fagtrykk med over 50 ansatte i Namsos, Steinkjer, Trondheim og Orkanger.
Vårt trykkeri har historie med røtter tilbake til 1920, og vi er utrolig stolte over kontinuitetsbærere som fagmannen Morten. Da han begynte i yrket ble avisen produsert med blysats og rotasjonstrykkverk i eget, stort hus. Store, tunge trykkmaskiner sto side om side og produserte forretningstrykksaker, bøker og regionavisen Trønder-Avisa i Strandvegen 20.
I dag foregår produksjonen i stor grad digitalt, men Morten har vært med på hele reisen fra bly til digitaltrykk. Nå begynner det imidlertid å nærme seg en dato hvor Morten blir pensjonist, men før den tid har han lyst til å lære bort sine nærmest magiske evner med trykkfiler, digital trykkemaskin og papir videre til en ny ansatt som kan være med å videreføre stoltheten til vårt yrke og håndverk videre.
Kanskje det er akkurat deg?
Send oss en gjerne en e-post til lars@fagtrykk.no og du skriv litt om hva du kan, og hvorfor det høres interessant å jobbe hos oss.

- ANNONSE -

You might also like