Dyreparken søker Art Director

Som AD hos oss får du arbeide med noen av Norges største merkevarer som Kaptein Sabeltann, Kardemomme by, KuToppen og Hakkebakkeskogen for å nevne noen. Vi har en nærmest utømmelig gullgruve av unikt innhold, hendelser og øyeblikk, og leter nå etter deg som både kan grave frem disse skattene, i tillegg til å finne den aller beste måten å fortelle historiene på.

Markedsavdelingen i Dyreparken har det kreative ansvaret for det visuelle og kommunikative både for Dyreparken og alle merkevarene Dyreparken forvalter. Markedsavdelingen består av 11 personer, og ser nå etter et nytt medlem.

Vi ser etter deg som har den gode ideen og som kan ta denne ideen helt frem til publisering. Du har noe erfaring som kreatør, og kan vise til gode konsepter og resultater som er skapt alene og i samarbeid med andre. Du har et kreativt hode, er en habil grafisk designer, kan skrive godt og lekent, og ikke minst har du stor gjennomføringskraft.

Som person er du selvgående og initiativrik, og trives med å ha mange baller i luften samtidig. Du tør å ta utfordringer, lærer fort og er glad i kontinuerlig utvikling og forbedring. Kreativitet er ikke bare en del av jobben din – det er en livsstil. Du er oppdatert på populærkultur og “lever på plattformene”, og din utadvendte og imøtekommende personlighet gjør at du trives både i team og i kontakt med eksterne samarbeidspartnere.

Du vil sitte i et faglig sterkt og kompetent kommunikasjonsmiljø som brenner for den gode historien og unike gjesteopplevelser. Vi vil utfordre deg og ønsker at du skal utfordre oss.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Fagansvarlig AD i markedsavdelingen med ansvar for å ivareta og utvikle destinasjonens ulike grafiske profiler og tone of voice
 • Arbeide med konseptualisering, tematisering og grafisk innholdsproduksjon
 • Støttespiller og rådgiver i markedsavdelingen og i bedriften innenfor sitt fagfelt
 • Bidragsyter til og fast del av Dyreparkens SOME-team

Kvalifikasjoner

 • Dokumentert erfaring med å lage engasjerende digitalt- og visuelt innhold tilpasset ulike målgrupper og kanaler
 • Særlig god kjennskap til sosiale medier og ulike sosiale mediekanaler, samt erfaring som innholdsleverandør til SOME.
 • Relevant utdannelse innen kreative og/eller kommunikasjonsrettede fag er en fordel.
 • Personlig egnethet vil vektlegges fremfor formell utdanning.
 • Behersker alle ledd i digital- og visuell historiefortelling.
 • Behersker InDesign, Photoshop og Illustrator.
 • Innehar en leken penn og svært gode norskkunnskaper
 • Er ryddig og har god struktur i arbeidet ditt, og er vant til å tilpasse deg spesifikke workflows og arbeidsstyringsverktøy.

Det er særlig interessant om du også har kjennskap og erfaring med:

 • 3D-design og utvikling
 • Motion graphics og animasjon i After Effects eller tilsvarende
 • Videoredigering
 • Spillproduksjon/gaming
 • Metaunivers
 • Utvikling i Unreal Engine

Språk

 • Norsk
 • Engelsk

Vi tilbyr:

En 100 % fast stilling med gode muligheter for faglig og personlig utvikling i en fremoverlent avdeling. Du vil oppleve varierte og givende utfordringer i et høyt kompetent arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, fleksible arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt mange ansattfordeler.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like