Canon vil vise hele bredden på Drupa

Canon kommer til å vise fram sin fulle portefølje-bredde på Drupa. Hele 4.600 kvm er booket i Hall 8a, der målet er å få kundene til å se nye muligheter. Det melder Canon i en pressemelding.

Alt fra toner-baserte digitalmaskiner til ark-inkjet, flatbeds og rull-basert storformat er en del av utstillingen. Men det er også tydelig at Canon ønsker å ta en enda sterkere posisjon innen emballasje og etikett.

“På Drupa 2024 kommer vi til å vise frem resultatet av våre pågående investeringer i teknologi og forretningsutvikling til et globalt publikum. Vi kommer til å presentere vår mest komplette produktportefølje noensinne med effektiv digital produksjon, samt ny etikett – og emballasjeteknologi, klar til å supportere våre kunders vekst og ønske om å diversifisere seg. Vi kommer også til å løfte frem alle våre samarbeidspartnere som hjelper oss i vår innovasjonsreise og til å inspirere til meningsfulle endringer mot en mer holdbar fremtid,” sier Jennifer Kolloczek, Senior Director, Production Printing, Canon EMEA.

Av nyheter som kommer til å bli presentert for første gang i Europa, trekker Canon frem følgende:

  • Den første presentasjonen utenfor Japan av den nye LabelStream LS2000, en vann-basert digital etikett-printer, tilgjengelig i 2025
  • Europeisk debut for den nye varioPRINT iX1700 arkmatet inkjet-skriver, tilgjengelig i 2025
  • De siste modellene av Canon ProStream og ColorStream, høyhastighets, web-matete inkjet-maskiner: ProStream 2000-serien og ColorStream 8200. 
  • Den nye Arizona 2300 FLXflow flatbed storformat-skriver med PRISMAelevate XL
  • Den nye imagePROGRAF PRO-serien for foto- og kunstutskrifter
  • Den nye imagePROGRAF GP-serien for poster/plakatproduksjon

I midten av standen på hele 4.600 kvm kommer du til å finne det Canon har valgt å kalle “The Core.” Her får alle besøkende oppleve printmediets emosjonelle opplevelser og hvordan print kan blåse liv i virksomheter og prosjekter og berøre oss.

Canon legger også nok en gang et stort fokus på holdbarhet og miljø på sin stand. Dette gjenspeiles i alt fra designet av selve utstillingen til produkter og tjenester som man viser frem.

Canon kommer til å ha et samarbeid med Two Sides under Drupa. Two Sides arbeider for å fremme papirets gode miljøegenskaper, les mer om Two Sides arbeid i Norden her.

- ANNONSE -

You might also like