Adpoint søker montør

Adpoint AS søker etter flere dyktige montører/servicemedarbeidere til å utføre oppgaver knyttet til montering og service av digitale skilt og reklamebærere. Vi opplever økt oppdragsmengde og søker derfor etter personer som ønsker å være med på å bidra til videre vekst.

Vi ser etter personer som er positive, serviceinnstilte og kan snakke norsk og/eller engelsk flytende. Det er en fordel om du har førerkort klasse BE, liftsertifikat og fallsikringskurs. Noe av jobb vil foregå i høyden, så man bør takle å kunne jobbe i stige/lift.

Arbeidsoppgavene vil inkludere montering av digital signage, storformat reklamemateriell, montering av dekor både i næringseiendom og privat, samt service av leskur og reklamebærere. Du vil bli en del av et dyktig team og få en variert arbeidsdag. Noe helgejobbing må påregnes. Vi utfører de fleste oppdrag i Oslo og omegn, men muligheter for prosjekter på landsbasis som krever reising.

Adpoint har jevnlig oppdrag i de største byene i Sør-Norge, og kan også være interessert i kandidater bosatt i eksempelvis Bergen og Kristiansand.

Kvalifikasjoner for den vi søker etter er følgende:

  • Flytende norsk og/eller engelsk
  • Positiv og serviceinnstilt
  • Førerkort klasse B, aller helst klasse BE
  • Liftsertifikat og fallsikringskurs er en fordel
  • Erfaring fra montering og service av digitale skilt og reklamebærere er en fordel, men ikke et krav
  • Evnen til å jobbe selvstendig og i team
  • Interesse for teknologi og digitale løsninger

Oppstart er snarest, og vi ser etter personer som er klare til å ta fatt på utfordringene i en spennende bransje. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, muligheten til å utvikle deg i stillingen og bli en del av et hyggelig og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like