Ny sjef i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus er ny daglig leder i Profil Grafisk AS. Kristian Hamar, som tidligere har innehatt rollen som daglig leder, går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Det melder selskapet i en pressemelding.

“Med en bred kommersiell bakgrunn fra forskjellige bransjer og roller, er vi overbevist om at Ole Kristian vil være en verdifull tilføyelse til vårt lederteam. Ole Kristian har tidligere jobbet hos Norengros Johs. Olsen, EF Education First, og de siste årene for Natre Vinduer i ulike stillinger som markedssjef, prosjektleder og direktør for forretningsutvikling. Han vil ta over ansvaret for den daglige driften og lede selskapet videre i tett samarbeid med ledergruppen,” skriver Profil Grafisk.

Avtroppende leder Kristian Hamar vil i sin rolle fokusere på produktutvikling, storkundeoppfølging og prosjektledelse.

Profil Grafisk AS er en totalleverandør innen skilt, dekor, profilering og grafiske tjenester med utgangspunkt på Reinsvoll i Vestre Toten. I 2022 hadde selskapet en omsetning på drøye 30 mkr og har i overkant av 20 ansatte..

 

- ANNONSE -

You might also like