Grjotheim får nok en utmerkelse for sitt arbeid for papiret

I fjor høst fikk Håvard Grjotheim en spesialpris av Grafiska Företagen for sitt arbeid for det trykte mediet. Bare noen uker senere er det klart for neste utmerkelse. Holmen Paper har utnevnt Håvard til “Holmen Paper Ambassador 2024” for sitt arbeid for papiret og det trykte mediet.

“Håvard is a true spokesperson for paper and print, with a career that covers book publishing, launching digital channels, lecturing on paper and print, and heading companies and associations in print, among other things. More importantly, Håvard is known for emphasizing the importance of the printed book for learning and is an enthusiastic advocate of print and new technology coexisting and thirving side by side,” skriver Holmen Paper i begrunnelse.

- ANNONSE -

You might also like