Bong Norge søker selger

Har du erfaring med salg innen grafisk bransje og et ønske om å forme din egen arbeidshverdag?

Bong Norge er markedsledende på konvoluttprodukter i Norge, men ønsker nå å satse innen packaging og lettemballasje. På bakgrunn av dette, har vi opprettet en ny stilling som Selger. I denne stillingen vil du få ansvaret for å bygge portefølje innen dette nye produktsegmentet, og du vil jobbe tett med selskap innen netthandel, trykkerivirksomhet og 3PL. Du vil bli en del av et team av erfarne selgere på Bong sitt salgskontor rett utenfor Lillestrøm, men ha store deler av arbeidsuken dine ute hos kundene dine.

 

Du vil fylle dagene dine med;

  • Salg til både nye og eksisterende kunder
  • Markedskartlegging for å bygge kundeportefølje
  • Utarbeidelse av og oppfølging av tilbud
  • Anbudsarbeid knyttet til større avtaler sammen med salgssjef


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring med salg, primært fra grafisk bransje eller kontorvarehandel
  • Erfaring med løsningssalg og prosjektsalg er en fordel, men ingen krav
  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk
  • Førerkort kl. B

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du trives med å drive proaktivt salg, og at liker en arbeidshverdag ute på veien hos kundene dine. Du har god forretningsforståelse slik at du lett kan avdekke kundens behov for så å finne gode løsninger på disse, og dermed skape tillit og gode relasjoner.

Du vil ha stor frihet i jobben din, og du må trives med å jobbe selvstendig og strukturert for å oppnå resultater. Du tror også at egenskaper som gode planleggingsevner, stor grad av løsningsorientering og pågangsmot, vil være avgjørende for å lykkes.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like