Blomsterbutikk i Moss skal presenteres på Drupa

To ildsjeler av noen butikkeiere, et reklamebyrå, en grafiker og storformatteknologi fra Canon har skapt en unik blomsterbutikk i Moss. Nå har Drupa spurt om å få presentere konseptet på sin messe i mai/juni. Det melder Canon.

– Med hjelp fra reklamebyrået Texas, PS Press Reklame og Canon har en drøm blitt til virkelighet. Konseptuell tenkning, kreativitet og moderne teknologi har skapt en unik butikkopplevelse, sier Anette Bragvin.

En av flere ting som stikker ut er den helt spesielle glasshimlingen i taket som er inspirert av Danmarks eldste konditori, La Glace, som så dagens lys så langt tilbake som i 1870.

– Takket være stormformatprinterne til Canon, har vi trykket i tre lag samtidig på en folie som er speilvendt montert på platen. På den måten har vi skapt en visuell dybde. Jeg tør påstå vi har gjort noe som aldri er gjort før. Resultatet er en himling som ser ut som den er produsert på 1800-tallet. Taket har også håndlagde messing- og gulldetaljer fra Tyskland og England, samt en foliert aluminiumsramme som gir inntrykk av en messingstruktur, forteller Trygve Walle i PS Press Reklame.

Taket i blomsterbutikken inspirert av konditoriet La Glace. Fotograf Lars-Ingar Bragvin Andresen

 

Også gaveeskene og gavepapiret er naturlig nok spesialdesignet. Eskene er dekorert med gullfolie som er produsert ved å printe med hvitt blekk før det ble brukt CMYK-farger. Butikkens gavepapir er eksklusivt med print på begge sider med illustrasjoner laget av en av butikkeierne.

– Det gir butikken det lille ekstra. Papiret har et kunstnerisk motiv på innsiden. Hvilket gir en positiv overraskelse når blomstene pakkes ut. Kundene får en liten del av butikken med hjem, sier Ida Svenungsson.

Fotograf Lars-Ingar Bragvin Andresen

 

Interiøret er printet på UVgel- og UV-flatbedskrivere fra Canon, fremfor alt en Colorado M5 og en Arizona UV-flatbedskriver. Det er sistnevnte som er brukt til å skape det unike taket. Canon skriver videre at deres Colorado M5 passer særdeles godt til denne type prosjekter da den “har en imponerende evne til å levere skarpe og levende utskrifter med en imponerende fargegjengivelse. I tillegg kan den brukes på en rekke rullbaserte formater. For eksempel gavepapir.”

– Det morsomme er at PS Press likevel valgte å benytte Colorado M5 i de fleste applikasjonene i Fiori-prosjektet. Rett og slett for å se hvor langt det er mulig å ta det ved å utnytte mulighetene med flerlagsprint på denne skriveren, avslutter Anton Strand i Canon.

You might also like