Aksell Sør søker Strategisk Designer

Vi er i sterk vekst, og er på jakt etter en Strategisk Designer som kan styrke laget vårt.

Som strategisk designer i Aksell vil du spille en sentral rolle i å integrere designprosessen med strategisk tenkning for å utvikle helhetlige løsninger. Du vil jobbe tett med kunder for å forstå deres behov, identifisere muligheter og utforme strategier som kombinerer kreativitet, brukerfokus og forretningsmål. Målet er at du skal være en god rådgiver som sørger for at kundens merkevareplattform blir oversatt til det riktige grafiske uttrykket.

  • Ledelse av designprosessen fra innsikt og konseptualisering til implementering og evaluering.
  • Utføre brukerforskning, analyse av markeds- og konkurranselandskap, og definere brukerreiser.
  • Utvikle strategiske planer og designkonsepter basert på innsikt og forretningsmål.
  • Samarbeide tett med kunder, interne team og interessenter for å sikre at designløsninger er i samsvar med strategiske mål.
  • Bidra til å bygge og vedlikeholde en kultur av innovasjon og designeksellens i organisasjonen

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, kreativ og nyskapende. Du har god erfaring innen strategisk design, gjerne fra markeds- eller kommunikasjonsbyrå. Du har gjerne utdannelse innen grafiske fag/design, men for oss er det aller viktigst at du kan vise til gode resultater. Du har erfaring i, og trives med, å jobbe i tverrfaglige team og evner å kommunisere klart og tydelig. Av systemer forventer vi at du har god erfaring med Adobe Illustrator/InDesign/Photoshop, samt Figma eller Adobe Xd.

Vi kan tilby deg å bli del av et solid selskap der du vil få gode muligheter til å utvikle deg videre både faglig og personlig. Du vil få anledning til å forvalte merkevareprofilen for våre største kunder og jobbe på prosjekter både lokalt på Sørlandet og også på nasjonalt nivå. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og har et svært godt og sosialt arbeidsmiljø hvor vi er opptatt av å skape lærerike og kreative møteplasser gjennom hele året.
Vi er et stolt lag som gjennom markedsledende kvalitet, høy kundetilfredshet og breddekunnskap skaper fremtidsrettede løsninger for våre oppdragsgivere over hele landet. Vi er opptatt av bærekraft, utvikling, og av å skape trygge og attraktive arbeidsplasser, hvor vi dyrker engasjement, inspirasjon og etterrettelighet.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like