Aksell Sør søker Maskinoperatør/logistikkansvarlig/produksjonsleder

Aksell er en av Norges ledende selskaper innen profesjonelle og inspirerende merkevareløsninger. Vår avdeling i Kristiansand produserer alt fra folie, digitale trykk, skilt og storformat – i tillegg til masse annet gøy. Nå har vi fått større produksjon, og oppdragsmengden øker. Derfor ser vi behov for å styrke vår produksjonsavdeling i Kristiansand med en nyopprettet stilling.

Som produksjonsleder vil du jobbe operativt i produksjonen som maskinoperatør med logistikkansvar. Du vil være en del av produksjonens ledergruppe, og sammen med to dyktige kollegaer vil du ha ansvar for å koordinere og organisere produksjonen. Du må ha evnen til å planlegge hva som kreves fra vi får inn en ordre, til den blir levert ut til kunde. Da vi ofte opplever å motta hasteoppdrag, er det viktig at du evner å justere deg etter dette.

Hos oss er ingen dager like – heldigvis. Det er sånn vi liker å ha det, og derfor er det viktig at du evner å kunne tilpasse deg ift. hvor det er behov – enten om det er i produksjonen, eller i logistikk med pakking og forsendelser. I denne stillingen vil du ta eierskap på tvers av produksjonsavdelingene, komme med innspill, og ta initiativ til forbedringer. Du ser også verdien i å bidra til en kultur for kompetansedeling og kompetanseutvikling.

Siden hverdagen vil være noe ulikt er det vanskelig å definere eksakt hvordan denne vil se ut, men nedenfor har vi listet opp noe av det du vil gjøre:

  • Arbeide operativt med Zund kuttebord, andre maskiner vi har i produksjonen, og sørge for å tilegne deg produksjonsteknikker, samt optimalisering av disse
  • Foreta bestillinger som produksjonen trenger
  • Ta ansvar for forsendelser
  •  Bidra til strategisk videreutvikling av produksjonen

Vi skjønner at ikke alle kan alt, men dersom du har evnen til å tenke strategisk, se det store bildet og raskt få et overblikk – er dette noe vi setter høyt på lista. Videre håper vi du er nøyaktig, har et øye for detaljer, og setter din stolthet for kvalitet i arbeidet du leverer fra deg. For å fungere godt med resten av teamet vil det også være viktig at du er tilpasningsdyktig, har gode kommunikasjonsevner og trives med å ha mange kollegaer rundt det.

Et stort pluss om du også har:

  • Erfaring som maskinoperatør, helst innen produksjonsmiljø
  • Sterk forståelse av produksjonsplanlegging og logistikkprinsipper
  • Gode problemløsningsevner

Høres det så langt ut som noe du kunne tenke deg?
Ved siden av en spennende rolle med varierte oppgaver der du vil få muligheten til å utvikle deg selv og andre, både personlig å faglig, vil du også bli en del av et godt arbeidsmiljø.
Vi kan også tilby konkurransedyktige betingelser i et ambisiøst selskap som utfordrer de tradisjonelle aktørene i bransjen.

Les hele annonsen her.

 

- ANNONSE -

You might also like