Kilden teater og konserthus

Har du utdannelse og erfaring innen grafisk design og ønsker å jobbe i et vikariat hos oss i Kilden? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidsoppgaver:

Vår dyktige grafiske designer skal ut i foreldrepermisjon fra medio mai 2024 til juni 2025, og vi søker hennes vikar i denne perioden.

Som grafisk designer i Kilden vil du få en kreativ og selvstendig stilling og bli en viktig bidragsyter til markedsavdelingens øvrige arbeid.

Hvem ser vi etter:

Vi ser etter deg som har utdannelse og erfaring innen grafisk design. Hos oss vil du jobbe med utforming og ferdigstilling av materiell til både trykk og digitale kanaler.

Du har erfaring med Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign og Illustrator), erfaring med WordPress eller tilsvarende CMS, samt erfaring med foto, enkel filmproduksjon og redigering.

Som person har du et godt øye for design og visuell utforming og har gode skriftlige kommunikasjonsevner. I en hektisk hverdag har du evne til å håndtere mange oppgaver samtidig, du er strukturert, samarbeidsorientert og har blikk for detaljer.

Sist, men ikke minst, tror vi du har interesse for Kilden og det som skjer på våre scener.

Om oss:

Hos oss vil du bli en del av salg- og markedsseksjonen med totalt seks ansatte. Vi har ansvar for kommunikasjon med publikum før, under og etter arrangementene i Kilden. Dette inkluderer markedsføring, salg og informasjon om Kildens arrangementer og tilbud, samt veiledning, mersalg og oppfølging av publikum.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like