Framtiden? De fjerner etiketten

Coca-Cola tester nå flasker med varemerket Sprite – uten etiketter.

Selskapet gjennomfører tester i deler av England under første kvartal i år på Sprites halvliters plastflasker. Informasjonen som tidligere ble trykt på etiketten er lasergravert direkte på flaska, som også har fått en preget logo på framsiden.

Coca-Cola skriver at dette forenkler resirkuleringsprosessen, og at man i tillegg også reduserer mengden material som går med.

– Dette er en milepæl for bransjen. Det er første gang et Coca-Cola-produkt kommer i en etikettløs flaske i butikken. Selv om selve designendringen kan virke enkel, så er dette et stort steg  markedsføringsmessig. Denne testen kan bidra til langsiktige endringer i hvordan varemerkene kommuniserer med sine konsumenter, sier Javier Meza, VP Marketing, Coca-Cola Europe i en pressemelding.

- ANNONSE -

You might also like