Canon styrker grepet om kvalitetsutskrifter på store formater

Canon lanserer en rekke nye modeller innenfor segmentet høykvalitativ storformat. Selskapet lanserer tre nye modeller i imagePROGRAF GP-serien, samt tre nye modeller i imagePROGRAF PRO-serien.

GP-serien retter seg særlig mot trykkeriene, mens PRO-serien i enda større grad retter seg mot foto- og kunstmarkedet.

imagePROGRAF GP-serien kommer med 7 farger, herunder oransje og grått blekk. Den nye serien produserer en A0-plakat på ubestrøket papir i løpet av 48 sekunder med stort fargeomfang, presis fargegjengivelse og lang holdbarhet, melder Canon.

imagePROGRAF PRO-serien kommer med hele 12 farger, og gir den høyeste fotoutskriftskvaliteten av alle imagePROGRAF-enheter.

«Med lanseringen av den nye imagePROGRAF GP-serien møter vi behovet for kvalitetsplakater. GP-serien leverer den høye utskriftskvaliteten som kjennetegner imagePROGRAF, mens de nye LUCIA PRO II-blekkene gir en mye større fargeskala og leverer enestående Pantone-dekning for mer presis fargegjengivelse. Bildebestandighet er også en viktig faktor i markedet for kvalitetsplakater. Alt som produseres på de nye imagePROGRAF GP-enhetene er svært ripe- og lysbestandig, noe som øker verdien og bidrar til lang levetid. Med forbedret håndtering av utskriftsmedier og økt automatisering, er serien både mer produktiv og brukervennlig,» sier Mathew Faulkner, EMEA Director, Marketing and Innovation, Wide Format Printing Group hos Canon Europa.

Både GP- og PRO-serien vil være utstilt på Canons stand (B41-1–B41-8) i hall 8A på Drupa senere i år.

You might also like