Blir norsk distributør for skjærebord fra Elitron

NIZE equipment ApS har skrevet en eksklusiv distribusjonsavtale med italienske Elitron. Avtalen gjør at NIZE equipment ApS i tiden framover kommer til å markedsføre skjærebord fra Elitron i tett samarbeid med BizDoc, som står for salgsarbeidet i Norge.

Media Monitor har pratet med Petter Langkaas i BizDoc.

– Ja, vi er allerede i gang med å markedsføre skjærebord fra Elitron i Norge. Vi er overbevist om at dette er maskiner som vil komplettere våre storformatsskrivere på et veldig godt sett. Elitron er en leverandør av high-end skjærebord og vil konkurrere med lignende løsninger fra feks Zünd og Kongsberg, sier Langkaas.

Langkaas forteller at han nettopp er tilbake fra et besøk hos Elitron i Italia, og at han tror Elitron-porteføljen av skjærebord vil passe godt i Norge – både for eksisterende swissQprint-kunder, men også for andre storformatskunder.

– Elitrons kombinasjon av solid teknologi, fleksible og smarte løsninger vil gi våre norske kunder mer konkurransekraft for pengene. Det gjelder både for virksomheter som har mange forskjellige oppdrag med korte serielengder, der er omstilling mellom jobber svært viktig for produktiviteten, samt for virksomheter som kjører større serier der mest mulig automatisering et helt avgjørende. Med Elitron kan man si ja takk til begge deler, sier Langkaas, og nevner Elitrons software-løsninger som en nøkkelfaktor.

Avtalen med Elitron gjelder for Danmark, Sverige, Norge og Finland. Danske NIZE equipment skriver i en pressemelding at “avtalen styrker vår evne til å kunne levere det aller beste innen print og skjære-teknologi i det nordiske markedet.”

NIZE kommer til å installere den første Elitron-løsningen i sitt demosenter i Danmark i mars. 

– Vi ser frem til å vise besøkende fra Norge det nyeste fra Elitron, swissQprint, Direct Color Systems og Dimense på både FESPA og DRUPA, avslutter Langkaas.

“Elitrons innovative løsninger kompletterer perfekt vår eksisterende portefølje, og gjør oss i stand til å tilby et enda mer komplett utbud til våre kunder. Det passer også veldig fint inn i vårt mål om å være den mest verdifulle partneren i den grafiske industrien,” sier Lars Nikolajsen, CEO i NIZE equipment, i pressemeldingen.

- ANNONSE -

You might also like