Ålgård investerer i ytterligere robotisering – omsatte 550mkr i fjor

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB fortsetter robotiseringen i Norge og Sverige. De to selskapene har på få år installert robot nr. 11 i rekken. Det melder Ålgård Offset i en pressemelding.

Siste tilskudd, robotcellen fra Solema som ble installert nå i februar, gjør at selskapet står enda sterkere i markedet og viser sin tydelige forpliktelse til å forbedre både effektivitet og sikkerhet for sine 110 medarbeidere, skriver Ålgård.

Robotcellen fra Solema bidrar med en løsning for helautomatisk palleteringsteknologi for bunter fra produksjonen. Ålgård beskriver investeingen som “en strategisk satsning på å bli det mest lønnsomme og effektive grafiske senteret i Skandinavia. Robotene bidrar ikke bare til økt produktivitet, men også til å forbedre helse, miljø og sikkerhet (HMS) for de ansatte.”

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB hadde i 2023 en totalomsetning på ca. 550 millioner kroner, ifølge pressemeldingen. 

I videoen under kan du se hvordan Solemas palleteringsteknologi fungerer;

 

- ANNONSE -

You might also like