Reklamestasjonen AS søker prosjektleder/grafisk

Har du grafisk bakgrunn, er du glad i kunder og opptatt av kvalitet? Reklamestasjonen AS søker nå en ny heltefigur til vårt Kolbotn-kontor.

Og med helteperson, så mener vi virkelig det. Vi er nemlig på jakt etter deg som gjerne kan litt av alt, som er ivrig på å bidra der det er nødvendig, og som ser hva som skal til for at teamet skal nå målene våre.

Med hovedkontor i Kristiansand, er Kolbotn-kontoret en mindre, men kraftfull og sosial gjeng, bestående av totalt 3 personer.

Vi er ekstremt opptatt av kvalitet og den jobben vi gjør for kundene våre. Det er viktig at du har arbeidserfaring som matcher vår lidenskap for faget og vår dedikasjon til å levere skilt- og dekorløsninger av ypperste kvalitet. Vi søker deg som har erfaring med å jobbe nært med leverandører og kunder, og som har evnen til å koordinere ulike aspekter av prosjekter. Å forstå dynamikken i arbeidslivet er nøkkelen, og vi verdsetter en søker med tidligere erfaring i å håndtere prosjekter fra start til slutt.

Som vår nye Prosjektleder/Grafisk vil du ha arbeidsoppgaver som:

·        Grafisk/skissetegning

·        Prisstrategi

·        Kundekontakt

·        Bestilling

·        Koordinering opp imot kunder, leverandører og montører

Det er viktig at du har god forståelse og arbeidserfaring med Adobe Illustrator, eventuelt Corel Draw. Flere av leverandørene våre holder også til i det store utland, så å kunne kommunisere godt, skriftlig og muntlig på både engelsk og norsk er et must. Dersom du har erfaring innen skilt- og dekorbransjen fra tidligere, vil det være en stor fordel. Estetisk sans er også en fordel.

Reklamestasjonen AS er en skilt- og dekorbedrift som holder til i Kristiansand og Oslo. Vi leverer profilering/fasadeløsninger og innvendig kommunikasjon til kundene våre i hele Norge. Med lang erfaring i bransjen og høy kunnskap på vårt fagfelt – har ført til at vi i dag er fast leverandør av skilt til flere nasjonale konsern. Optimera/Montér, Barnas hus, Bohus, Kremmerhuset, JYSK, Kid, Skeidar, Musti er blant mange av våre faste kunder. Les gjerne mer om oss på vår hjemmeside.

Så, hva tenker du? Er det deg vi er på jakt etter?

Les hele annonsen her.

You might also like