MAKE!Graphics velger Konica Minolta

MAKE!Graphics (tidl Allkopi) har valgt Konica Minolta som leverandør av digitalmaskiner til sine lokasjoner rundt om i landet. Det melder Konica Minolta i en pressemelding. 

– Vi ble utfordret på hva vi som samarbeidspartner kunne bidra på spesielt tre punkter – miljø og bærekraft, IT-sikkerhet og som partner innenfor eventuelle nye forretningsområder. Dette er områder som for de fleste er viktig, men som sjelden blir avgjørende for valg av leverandør. Senere i prosessen ble selvfølgelig maskiner og teknologi viktig, men jeg opplever det som svært positivt at MAKE!Graphics velger å utfordre oss som leverandør på dette, sier Roger Wiig, salgssjef i Konica Minolta.

Wiig sier til Media Monitor at avtalen inneholder 15 maskiner som forventes installert i løpet av 2024. Det dreier seg om fargemaskiner av typen Accurio Press C14000 og C4080-serien, i tillegg til et par sort/hvitt-maskiner av typen Accurio Press 7136.

Miljø, sikkerhet og nye forretningsområder

Det var altså bærekraft, IT-sikkerhet og nye forretningsområder som var avgjørende for MAKE!Graphics’ valg av leverandør.

– En av hovedgrunnene til valget av Konica Minolta som leverandør er deres forpliktelse til bærekraftig praksis. De tilbyr energieffektive løsninger og har et sterkt fokus på et kontinuerlig kretsløp for maskiner og forbruksartikler. […] Vi har etablert et partnerskap med Konica Minolta som ikke bare handler om maskinleveranser, men også om å utforske og utvikle nye forretningsmuligheter. Samarbeidet åpner døren for innovasjon og utforskning av nye markeder og tjenester, som begge selskaper ser på som en spennende mulighet for fremtidig vekst, sier Espen Husebø Daland, administrerende direktør i MAKE!Graphics.

- ANNONSE -

You might also like