Krible Design søker grafisk designer

Vi har ansatte som skal ut i barselpermisjon – nå trenger vi hjelp.

I første omgang ser vi for oss et 1-års vikariat i 80 % stilling, men med økende oppdragsmengde kan det endre seg til 100 % fast stilling. Vi tør bare ikke love det helt enda.

Vårt absolutte kjerneprodukt er grafisk design og visuelle identiteter. Det er vi gode på, og det gjør vi mye av. I forkant av å utvikle visuelle identiteter, utformer vi ofte en merkevarestrategi. I disse prosessene ønsker vi å avdekke merkevarens sanne ansikt, både internt og eksternt. Dette innebærer mange kundeworkshoper og mye strategiarbeid på bakrommet. Prosessledelse og strategisk tankegang er derfor viktige elementer i arbeidshverdagen, kombinert med en god porsjon menneske. Noe av det viktigste vi gjør er faktisk å lytte, er du god til det?

Vi driver ikke bare med store, lange prosesser, vi har også mange morsomme mindre oppdrag. Som å utvikle enklere logoer og fargepaletter, designe etiketter eller tegne på vegger. Veggillustrasjoner er riktignok ikke enkle, men fryktelig moro! Vi setter en del rapporter og årsmeldinger, og vi lager magasiner og kataloger. Redaksjonell design er fine oppdrag som igangsetter andre deler av hjernen enn hva de visuelle identitetene gjør.

Vi lager både nettsider og nettbutikker, alt i WordPress, og det er en klar fordel om du har erfaring med digitalt design. Brukergrensesnittene vi opererer med er enkle å lære seg, men et hode for brukervennlighet, navigasjon og oppsett på nettsider bør du ha. Vi har gode samarbeidspartnere på tekniske løsninger, så du må på ingen måte være en programmerer.

I tillegg jobber vi mye med kommunikasjonsstrategier og markedsføring på digitale flater. Vi er langt fremme på SEO, og vi skriver mye tekster for web og andre flater.

Aller viktigst er det vel kanskje å vite at vi er ganske hyggelige og kule folk. Vi styrer i stor grad vår egen hverdag, så lenge tidsfrister overholdes og prosjektene våre holder samme høye kvalitet som de alltid gjør. Vi er aktive på ulike måter på fritiden, men det er høyt under taket og mye latter. Vi er delt opp i to avdelinger (Vinstra og Lillehammer), men møtes fysisk med jevne mellomrom. Det å fungere som et team er viktig for oss, og vi bruker mye tid på å utvikle Krible sammen.

Vi vil jobbe med deg som har et godt kreativt hode. Vi er ikke så store, så vi er alle ja-mennesker. Og det vi ikke har gjort før, det finner vi ut av. Alt løser seg!

En ørliten detalj til slutt: du må både snakke og skrive norsk meget godt. Utover det har vi ingen føringer på hvem du er.

Les hele annonsen her

You might also like