Aksell AS avd Aurskog søker produksjonssjef

Aksell har økende oppdragsmengde og søker en ny produksjonssjef til vår grafiske produksjon på Aurskog og Løken. 
Gjennom tett samarbeid med salgsavdelingen, prosjektsjef, teamledere og andre nøkkelpersoner skal du lede og koordinere produksjon og leveranser til våre kunder. En sentral del av dette ansvaret blir å planlegge og gjennomføre en effektiv produksjon, i henhold til kapasitetsplaner og våre kvalitetsstandarder. Stillingen rapporterer til Digitaliseringsdirektør, du vil få overordnet lederansvar for nærmere 80 personer organisert i ulike avdelinger med avdelingsledere som rapporterer til Produksjonssjef. Aksell har en målsetting om en ytterligere effektivisering av produksjonsprosessene. Digitalisering, automatisering og robotisering blir sentrale verktøy for å nå disse målene. Videreutvikling av egen organisasjon, både med hensyn på kompetanser og kapasiteter blir en viktig del av dette arbeidet.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Leder for produksjon på Aurskog og logistikkavdeling i Løken
  • Skape engasjement, eierskap, lagfølelse og arbeidsglede
  • Digitalisere og automatisere produksjonen, ta i bruk ny teknologi for økt lønnsomhet
  • Nært samspill med salg/marked og de øvrige produksjonsenhetene i konsernet, ta ut synergier og bygge en robust kultur
  • Deltakelse i utviklings- og digitaliseringsprosjekter
  • Økonomiansvar med budsjett og kostnadsstyring
  • Kvalitet- og HMS ansvar for produksjonen

Dine kvalifikasjoner: 
Høyere teknisk utdannelse er ønskelig. Manglende formalkompetanse kan kompenseres med riktig erfaring fra produksjonsledelse eller prosessindustrien. Gode leder- og samarbeidsegenskaper er forutsetninger for å lykkes. Du bør ha teknisk kompetanse og digital innsikt. Erfaring fra grafisk bransje er ønskelig, men ikke et krav. Det vil være en fordel om du i tillegg har erfaring med endringsledelse og implementering av LEAN eller tilsvarende effektivisering av arbeidsprosesser Du må være nytenkende, nysgjerrig og en god relasjonsbygger. Flytende norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning.

Som person har du:
Gode lederegenskaper med evne til å inspirere, skape engasjement og få folk med deg. Du er teknisk interessert og praktisk anlagt, ser mye muligheter og løsninger der andre stopper opp. Du har også evne til å se helhet, utnytte ressurser (mennesker/maskiner) på tvers av avdelinger/lokasjoner. Du er tillitsvekkende og kommuniserer like godt med alle, lytter og forstår.
Hos oss blir du en del av et stort konsern med spennende utviklingsmuligheter. Vår nye produksjonssjef vil få muligheten til være med å videreutvikle vår produksjon sammen med ledelsen, dyktige medarbeidere og våre eiere. Arbeidssted er i Aursmoen, du kan påregne noe reisevirksomhet. Du vil i stor grad kunne påvirke din egen arbeidssituasjon og utvikling i rollen. Vi har god kantineordning og et hyggelig, uformelt og flerkulturelt arbeidsmiljø. Maskinparken vår og lokalene er moderne og vi er opptatt av sikkerhet, miljø og bærekraft i alt vi gjør. I Aksell har vi lenge sagt at vi ønsker å være bransjens fyrtårn når det kommer til arbeidet med å redusere bransjens klimaavtrykk. Ikke bare fordi vi er store, men fordi vi bryr oss.

Om dette tiltaler deg så oppfordrer vi deg til å søke. Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Ine Foss (917 41 454) i Kvikkere Hoder AS. Vi ber deg om å søke elektronisk gjennom vår rekrutteringsløsning. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Søkere vil bli vurdert fortløpende. Velkommen som søker.

Les hele annonsen her.

You might also like