Vestre AS søker Grafisk Designer

Vi søker en grafisk designer. Du vil være del av et erfarent og kompetent team som har lyst til å flytte verden, litt hver dag. Sammen utvikler vi Vestre til en global merkevare innen urbane møbler. I vårt kommunikasjonsarbeid er det visuelle viktig, og våre verdier design, kvalitet og bærekraft er like mye ideologi som kultur. Vi vil at verden skal oppleve dette når de bruker møblene, og når møblene er representert i bilder og tekst.

Som grafisk designer i Vestre vil du være en viktig del av vår Marketing & Digital avdeling. Du har det daglige ansvaret for utvikling av visuelt markedsmateriell til fysiske og digitale flater sammen med dine kolleger i inn- og utland. Du vil være med og organisere fotoshoots og annen innholdsproduksjon for Vestre og vår fabrikk The Plus, og ellers delta i det daglige arbeidet i markedsavdelingen. Du får også redaktøransvar for vår mediebank.

Vi søker deg som er

 • Selvgående, positiv og løsningsorientert
 • Strukturert, detaljorientert og kvalitetsbevisst
 • Serviceinnstilt
 • Trives med å jobbe i team

Kompetanse:

 • Utdannelse minimum på Bachelor nivå, minimum 3 års erfaring etter utdannelse
 • Solid erfaring med InDesign, Adobe Creative Suite, Illustrator, Figma eller andre tilsvarende verktøy
 • God erfaring med videoredigering og 3D er et pluss
 • God digital kompetanse
 • Flytende norsk og engelsk skriftlig og muntlig
 • Detaljorientert med sterk sans for estetikk
 • God forståelse for merkevarebygging

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like