Grafisk designer til Bitmap AS

Vi søker en dyktig og erfaren grafisk designer til vårt kreative team. Du vil være en viktig medspiller og bindeledd mellom prosjektledere og produksjonsteam. Du må ha en grunnleggende god forståelse for markedsføring, og være analytisk i måten å løse oppgaver på. Arbeidet innebærer også utstrakt dialog direkte med kunder, enten alene eller som del av vårt team.

Erfaring fra prepress med tilrettelegging av filer for produksjon er ønskelig. Du må ha god kunnskap innen typografi, samt svært god kunnskap og fremstillingsevne i norsk og engelsk språk. Hovedverktøy blir InDesign, Illustrator og Photoshop, men kompetanse i andre grafiske programvarer verdsettes.

Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø sammen med kolleger som både støtter og utfordrer deg. Vi verdsetter den enkelte ansattes kompetanse og lærer stadig noe nytt av hverandre.

Du må ha evne til å jobbe strukturert og selvstendig. Variasjonen i vår kundemasse sikrer deg stor variasjon i oppgavene. Sjekk ut våre websider. Send oss søknad med attester, vitnemål, men ikke minst eksempler (PDF, linker) på hva du kan.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like