Reitan trykker bøker på kvitteringen

Lesingen er nøkkelen til både et rikere språk, kommunikasjon og grunnlaget for et demokratisk samfunn.

Og det er noe Reitan-gruppen ønsker å bidra til. I forbindelse med det svenskene kaller for “Läslovet” (Høstferie) har Reitan-gruppen gjennom kiosk-kjeden Pressbyrån tatt et morsomt grep for å inspirere flere til å lese.

Når kundene handler i Pressbyråns kiosker får man en kvittering som vanlig. Men kvitteringen inneholder også innledningen på en tilfeldig valgt bok. “Ett kvitto på en bra historie,” skriver Pressbyrån i en pressemelding.

– Med vårt initiativ ’Ett kvitto på en bra historia’ lanserer vi et nytt og innovativt sett for å spre det skrevne ord. Vanligvis oppmuntrer vi ikke våre kunder til å ta papirkvittering, og det skrives ikke ut om ikke kunden ber om det. Men under den her perioden kommer vi til å oppfordre våre kunder til å ta imot en kvittering for å komme i gang med lesingen og forhåpentligvis bli inspirert til å lese videre, sier Lennart Schultz, markeds- og kommunikasjonssjef på Reitan Convenience Sverige.

You might also like