Ranheim Paper & Board AS søker Kommunikasjonsrådgiver

Ranheim Paper & Board har en unik historie og er en av Trøndelags viktigste bedrifter i fremtidens sirkulærøkonomi. Gjennom vår utvikling og produksjon basert på resirkulert bølgepapp er vi en viktig samfunnsaktør med spennende fremtidsutsikter. Hos oss kan du jobbe med kommunikasjon i et internasjonalt selskap som har fokus på bærekraft og bidrar til det grønne skiftet.

 

Vi er i gang med mange spennende prosjekter, som investeringer i maskiner og utstyr, utvikling av bærekraftige produkter og er en voksende organisasjon ved utvidelse av vår virksomhet til Ålesund og Almelo i Nederland. Vi anser kommunikasjon som et godt verktøy for å lykkes i denne utviklingen. Det er helt avgjørende å tiltrekke oss de beste ressursene, og ved å øke vår kapasitet og kompetanse innen kommunikasjon og markedsarbeid kan vi fortelle våre interessentgrupper om det spennende arbeidet som skjer på fabrikken.

 

Vi søker nå etter en engasjert og dyktig kommunikasjonsrådgiver som er interessert i bærekraft og sirkulærøkonomi. Du vil i stor grad få muligheten til å påvirke hvordan vi jobber med kommunikasjon både internt og eksternt. Fokusområder vil være employer branding, markedsføring, omdømmebygging og intern kommunikasjon.  Vi ønsker å styrke vårt omdømme eksternt, men like viktig er bevisstheten og stoltheten internt i bedriften. Hos oss er kommunikasjon og HR sterkt knyttet sammen, og noe støtte til HR-relaterte prosesser må påregnes.

 

Dine arbeidsoppgaver:

 • Utvikling av overordnet og langsiktig plan for kommunikasjonsaktiviteter
 • Utvikle rutiner for aktiviteter på bedriftens kommunikasjonskanaler
 • Utvikle samarbeid med relevante samarbeidspartnere
 • Definere, koordinere og tilrettelegge for aktiviteter rettet mot de ulike interessentgruppene
 • Koordinere interne aktiviteter i samarbeid med samarbeidspartnere på alle produksjonssteder
 • Ansvar for oppdatering og vedlikehold av bedriftens hjemmeside
 • Videreutvikling og vedlikehold av intern kommunikasjonskanal
 • Markedsaktiviteter og kampanjer
 • Produksjon av grafisk materiell til bruk i kommunikasjonsaktiviteter

 

Dine kvalifikasjoner:

 • Utdanning innen markedsføring og kommunikasjon
 • Kunnskap og erfaring med employer branding
 • Praktisk erfaring med markedsføring og kommunikasjon
 • God skriftlig formidlingsevne både på norsk og engelsk
 • Erfaring med bruk av sosiale medier og publisering på webløsninger
 • Kunnskap og interesse for bærekraft og sirkulærøkonomi
 • Prosjektledererfaring/kompetanse

 

Dine egenskaper

Vi ønsker oss en ressurs som ønsker å ta ansvar for å løfte vår kommunikasjon ut av våre tradisjonsrike trygge rammer. Du er kreativ, strukturert og initiativrik, sosial og liker å jobbe med mennesker. Du er en lagspiller som er i stand til å lede og bidra i små og store prosjekter.

Vi tilbyr deg

 • Stor påvirkning i utvikling av rollen din
 • Lønn etter avtale
 • Gode forsikringsordninger
 • Pensjonsordning med AFP
 • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
 • Godt arbeidsmiljø

Se hele annonsen her.

You might also like