Kort & Godt Fosshagen AS søker Produksjonsarbeider Skilt / Sign production

Kort & Godt Fosshagen AS er en anerkjent lokal bedrift innenfor grafisk design og produksjon, dedikert til å skape visuelle opplevelser av høy kvalitet. Vår lidenskap er ditt Trykk. Alt produseres i våre lokaler på Forus!

Vi er på jakt etter ny kollega i produksjonen vår. Har du erfaring med sign production/produksjonsmedarbeider storformat profilering i Norge eller fra utlandet er det en fordel, men ikke et krav (you can also speak english).

Vi ønsker å snakke med deg som har interesse for farger, utforming og praktisk/kreativt arbeid. Hos oss er det viktig med teknisk innsikt. Det er også viktig at du har øye for detaljer, liker at ting blir gjort skikkelig og tar ting fort. Er dette deg?

 

Jobben består av:

  • Produsere alt innen sign production/storformat profilering
  • Gjøre alt fra bildefil til ferdig produkt (Rippen,fresen,ferdiggjøring m.m…)
  • Måle, kalkulere, produsere og montere

Har du har lyst å jobbe innenfor grafisk produksjon, elsker å jobbe praktisk, trives med utfordrende oppgaver og ønsker utvikle deg, vil vi gjerne høre fra deg!

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like