Bong Norge søker selger

Har du salgserfaring og lyst på en variert salgsjobb der du kan jobbe selvstendig med både enkeltstående små kunder og forhandling av store avtaler til større konsern?

 

Bong Norge er markedsleder på salg av konvoluttprodukter, og vi søker nå etter en selger til å jobbe med utvikling av markedet innen andre emballasjeprodukter. Du vil jobbe tett med kunder som bl.a. driver innen e-handel, trykkeri og 3PL, og du vil inngå i et team av erfarne selger på Bong sitt salgskontor på Skjetten.

 

Hvordan vil arbeidsdagen din i Bong være?

Du vil tilbringe mye av tiden din ute i møter hos kundene dine – både eksisterende kunder og nye potensielle kunder du har opprettet dialog med gjennom god markedskartlegging. I samarbeid med kundene dine vil du finne frem de beste løsningene for deres behov for emballasje, og du vil i etterkant utarbeide tilbud og følge opp disse. Du vil også delta i anbudsprosesser på større avtaler sammen med dine kollegaer.

Hvem er du?

For å lykke i denne rollen bør du ha noen års erfaring innen salg, og om du har erfaring fra prosjekt- eller løsningssalg vil det være en stor fordel – men ingen krav! For at du skal kunne skape de virkelig gode kunderelasjonene og skape tillit hos kundene våre, bør du ha god forretningsforståelse slik at du lett kan avdekke kundenes behov, for så å finne gode løsninger for å løse disse.

Du vil få en portefølje av etablerte kunder som du skal jobbe med, men du må også like å jobbe frem nye kundeprospects gjennom grundig bearbeidelse av markedet og proaktivitet for å opprette kontakt.

Du vil ha stor frihet i jobben din og du få jobbe selvstendig med å skape gode resultater. For å lykkes med dette tror vi det er smart at du har god struktur og at du klarer å styre og planlegge hverdagen din godt.

I hverdagen vil du primært ha norsk som arbeidsspråk, men siden vi er et internasjonalt selskap vil du også måtte være komfortabel med å kommunisere på engelsk med kollegaer i andre land.

Les hele annonsen her.

You might also like