Ny podcast: Prioriter rett i ditt holdbarhetsarbeid

Om du prioirterer rett og satser på effektive tiltak innen miljø og holdbarhet, så er gevinsten større enn at du bidrar til å redde planeten vår; Du sikrer også din bedrifts fremtid. I podcasten fra Branschkoll under forteller Eva Vati, som er gründer av VATI of Sweden, mer om hvordan du skal tenke.

Eva Vati er også en av talerne som kommer til Print Next i Stockholm 30. november og forteller der mer i detalj om hvilke valg man har og hvordan man skal prioritere.

Les mer om Print Next her. (Alle lesere går til medlemspris)

Podcasten finnes på Spotify og Apple Podcast – eventuelt kan du lytte via linken under.

Vati har blant annet hjulpet emballasjebedriftene Apak med å verifisere sitt miljøarbeid. Nylig hjalp hun også Frontpac med å sertifisere sin virksomhet iht ISO26000.

I disse dager kommer det ny lovgivning fra EU, som i første omgang handler mest om klimaavtrykk.

– Som en mindre bedrift som er leverandør til et større selskap så er det nå ditt klimaavtrykk, altså CO2-avtrykket, som kommer til å bli etterspurt for hele bedriftens livssyklus [Scope 1 till 3]. Senere kommer flere saker til å legges til, alt fra sirkulær økonomi til biologisk mangfold og så videre. Som bedrift er man nødt til å ha oversikt på når og hvilke regler og lover som settes i kraft slik at man kan agere taktisk i sin virksomhet, sier Vati.

 

- ANNONSE -

You might also like