Kyocera lanserer ny toppmodell som skal utfordre offset

Leverandørene fortsetter å lade opp til Drupa 2024 med lanseringer av nye modeller. Kyocera, som for to år siden begynte å markedsføre TASKalfa Pro 15000c gjennom Visutech i Norden, lanserer nå storebror i TASKalfa-serien; TASKalfa Pro 55000c.  Det melder Kyocera i en pressemelding.

“Våre forventinger til maskinen er store, det vil si at den passer perfekt for det Nordiske/Norske markedet sammen med enten toner fra Fujifilm eller HP Indigo- teknologi, som gjør at de grafiske bedriftene vil få en mye større fleksibilitet. Med TASKalfa Pro 55000c som printer på offset coated papir uten primer vil den grafiske industrien kunne styre mer selv ihht lønnsomhet på jobbene ift hva er det egentlig kunden forventer, og er villig til å betale for uten at det skal gå på bekostningen av kvalitet eller valg av papir,” sier Marius Andressen i Visutech til Media Monitor.

Andressen legger til at at TASKalfa 55000c med vannbasert inkjet også er et godt valg ift nye miljøkrav som har kommet og er på vei.

TASKalfa Pro 55000c blir altså å se på Drupa neste år. Papirformatet i maskinen blir A3, og følgende tekniske punkter fremheves av Kyocera;

  • Media: Mulighet for bruk av bestrøket offsetpapir i produksjonen, som muliggjør høykvalitetstrykk.
  • Kvalitet: Inkjethoder med 1.200dpi oppløsning.
  • Kostnadseffektivitet: Kyocera mener at lave innkjøps- og driftskostnader gir en lavere total eierkost sammenlignet med offset.

 “TASKalfa Pro 15000c har revolusjonert markedet med sin unike posisjonering, og nå har TASKalfa Pro 55000c kommet for å gjøre avtrykk innen graphic art-segmentet med Kyoceras uovertrufne teknikk for inkjethoder. Vår reise i bransjen er spennende og Drupa kommer til å være plassen for å oppdage hva vi har på gang,” sier Kyocera Document Solutions Europes president, Takuya Marubayashi.

- ANNONSE -

You might also like