Canon lanserer to nye presser med helt ny teknologi

Canon Expo går av stabelen 19.–20. oktober i Japan. I den forbindelse lanserer Canon nå to helt nye modeller med ny inkjet-teknologi. Det melder Canon i en pressemelding.

Begge de to nye modellene er utstyrt med en ny type printhoder og en ny type blekk. Den nye inkjet-teknologien gir trykk med høy fargegjengivelse, der den naturlige strukturen i mediet bevares, noe som åpner for produksjon av materiell som vanligvis blir produsert med offsettrykking, skriver Canon.

LabelStream LS2000 er en ny blekkbasert etikettprinter som kan produsere 40 meter i minuttet. LS2000 er Canons første etikettpresse med vannbasert blekk, og den trykker CMYK pluss hvitt på selvklebende medier, inkludert papir og film med en ny type blekk som er utviklet for å oppfylle standarder for matsikkerhet.

Canon varioPRINT iX1700 trykker opptil 170 A4-sider og 73 B3-sider i minuttet og er utstyrt med Canons nyutviklede skrivehode og blekk.

 

I tillegg til ny etikettpresse lanserer Canon også Canon varioPRINT iX1700 på eventet i Japan. Dette er en arkmatet blekkpresse som er myntet på kommersielle trykkerier og hustrykkerier. iX1700 trykker hele 170 A4-sider i minuttet, og plasserer seg således i segmentet mellom Canons tonerbaserte imagePRESS V1350 og blekkbaserte varioPRINT iX2100/3200.

Både LabelStream LS2000 og varioPRINT iX1700 kommer på markedet i EMEA-regionen tidlig i 2025, men det blir mulig å se begge modellene i aksjon allerede under Drupa 2024.

Du kan lese mer om de nye modellene hos Canon her.

- ANNONSE -

You might also like