Bil for Alle AS søker foliemontør

Bil for Alle AS søker en dyktig og engasjert foliemontør for en 100% fast stilling. Hvis du har lidenskap for biler og erfaring innen foliering, er dette en spennende mulighet til å bli en del av vårt dedikerte team. Vi verdsetter talent, presisjon og kreativitet når det gjelder å gi premium biler det unike utseendet de fortjener. Bli med oss og bidra til å levere førsteklasses folieringstjenester til våre kunder.

Bil for Alle AS ønsker å utvide vårt team og søker nå etter engasjerte medarbeidere for både deltids- og fulltidsstillinger innen bilpleie og foliering. Vi er dedikert til å opprettholde den høyeste standarden for bilvedlikehold og tjenester, og vi ser etter enkeltpersoner som deler vår lidenskap for biler.

Som en del av vårt team vil du få muligheten til å jobbe med førsteklasses kjøretøy og utføre viktige oppgaver innen bilpleie og foliering. Dette inkluderer alt fra grundig rengjøring og polering til profesjonell foliering for å gi bilene våre et unikt og imponerende utseende.

Vi verdsetter både erfaring og entusiasme for biler, og vi vil gi opplæring og støtte til de rette kandidatene. Hvis du har en øye for detaljer, er dedikert til kvalitet og ønsker å være en del av et team som elsker alt som har med biler å gjøre, oppfordrer vi deg til å søke på våre ledige stillinger.

Bil for Alle AS er et spennende og dynamisk miljø, og vi ser frem til å ønske nye medarbeidere velkommen til vår lidenskapsfulle familie. Bli med oss og ta del i vår reise med å levere førsteklasses bilpleie- og folieringstjenester til våre kunder.

________________________________________________

For stillingene innen bilpleie og foliering hos Bil for Alle AS, er det flere kvalifikasjoner og ferdigheter som vil være svært nyttige:

1. **Erfaring med foliering:** Erfaring med profesjonell bilfoliering er avgjørende. Kandidaten bør kunne vise til tidligere vellykkede folieringsprosjekter.

2. **Teknisk dyktighet:** Evnen til å bruke spesialverktøy og teknikker for nøyaktig og skånsom foliering er nødvendig.

3. **Presisjon og oppmerksomhet på detaljer:** Foliering krever nøyaktighet og en øye for detaljer for å oppnå et feilfritt resultat.

4. **Materialkunnskap:** Kjennskap til forskjellige foliematerialer, deres egenskaper og bruksområder er viktig.

5. **Kreativitet:** Evnen til å tenke kreativt og tilpasse folieringsdesigner til kundens ønsker.

6. **Selvstendighet:** Evnen til å jobbe selvstendig og effektivt, både på egen hånd og som en del av et team.

7. **Kommunikasjonsevner:** God kommunikasjon med kunder og kolleger for å forstå og oppfylle deres forventninger.

8. **Helse og sikkerhet:** Kunnskap om helse- og sikkerhetsstandarder for å sikre trygg bruk av utstyr og materialer.

9. **Tidsstyring:** Evnen til å håndtere tidsfrister og fullføre prosjekter i tide.

10. **Fleksibilitet:** Bereidhet til å tilpasse seg ulike bilmodeller og utfordringer som kan oppstå under folieringsprosessen.

11. **Sertifiseringer:** Eventuelle relevante sertifiseringer innen foliering er en fordel, selv om det ikke alltid er nødvendig.

12. **Levende interesse for biler:** En ekte interesse for biler og bilkultur er en fordel, da dette kan bidra til å forstå og oppfylle kundens behov og preferanser.

13. **Førerkort:** Førerkort klasse B er et krav.

Se hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like