Print Supplies søker servicetekniker

Vi søker en servicetekniker, eller en person vi kan gjøre om til servicetekniker.

Har du mye energi, interesse for teknikk og evner til å jobbe med mekanikk/elektronikk? Da er du velkommen til å søke jobb hos oss.

Mimaki er en av verdens største produsenter av storformatprintere og Print Supplies sine fantastiske selgere har blitt superflinke på å selge deres maskiner. Våre kunder finnes over hele Norge og vi trenger flere teknikere som kan installere maskiner, vedlikeholde dem og gi support til våre kunder.

En bra bakgrunn kan være bruker av storformatprintere. En av våre teknikere kom fra en av våre gode kunder og hans kunnskaper i kombinasjon med hans nerdeevner viste seg å være en perfekt kombinasjon, siden han skjønner hva kundene trenger.

En annen bakgrunn kan være en generell interesse for teknikk, i kombinasjon med at man er en hyggelig person. Kanskje skrur du på biler, driver med bilstereoer, eller har en annen teknikkbasert hobby? En av våre lagermenn viste en slik interesse og etter en omfattende trening hos Mimaki ble han en meget talentfull servicetekniker.

Det viktigste kvalifikasjonene er at den som søker skal være hyggelig og utadvendt, skal vise våre kjære kunder at de har valgt riktig leverandør (oss), og skal ha teknisk interesse.

Søk jobb hos oss hvis du ønsker å se på muligheten til å bli servicetekniker. Vi tilbyr god lønn, firmabil og en hyggelig og raskt voksende arbeidsplass.

PS. For å søke denne jobben er det viktig at du snakker perfekt norsk.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like