Addbrand utvider sitt tilbud med farget papir

Addbrand og svenske Lessebo har inngått en grossistavtale gjeldende de fargede papir-versjonene Lessebo Colours.

Dermed blir Lessebo Colours nå lettere tilgjengelig i Norge, Danmark, Finland og Sverige via Addbrand.

– Dette opplegget gjelder våre fargede papirserier Lessebo Colours i mindre kvantiteter som understiger en pall. Større kvantiteter kan kjøpes direkte fra Lessebo Paper, forklarer Ebba Ingvarsson på Lessebo til Branschkoll.

Addbrand selger grafiske produkter (både med og uten trykk) og tjenester til trykkerier, profileringsbedrifter og emballasjetrykkerier i Norden, og utvider nå altså sin portefølje ytterligere.

Lessebo Colours ble lansert i 2022 og er en serie fargede papir bestående av hele 48 ulike nyanser.

– Vårt nye samarbeid med Lessebo Paper gjør at vi både kompletterer og utvider vårt produktsortiment. Samarbeidet styrker vårt løfte om å kunne tilby våre kunder holdbart og høykvalitativt premiumpapir, sier Rickard Fredlund, salgssjef på Addbrand.

– Med Addbrands sterke distribusjonskanaler og ekspertise er vi glade over å kunne tilby våre holdbare papirkvaliteter til en bredere kundekrets over hele Norden, sier Ebba Ingvarsson på Lessebo Paper.

- ANNONSE -

You might also like