Produserte papirhus på 70 kvm

Messestands og -materiell er blitt en viktig del av virksomheten for mange grafiske aktører. I mange tilfeller er løsningen samarbeid med eksterne aktører, og kanskje ferdige løsninger i material som ikke er standard for grafiske bedrifter.

Når Nova Consulting Group kontaktet Konsis Grafisk i forkant av NDC-messen i Oslo Spektrum, tok Konsis utfordringen på strak arm: Konsis foreslo en utradisjonell løsning, men med et tradisjonelt material. Resultatet ble et 70kvm stort papirhus. Det skriver Konsis mer om her.

“Vi ville gjøre det enklere å produsere, få bedre kontroll på sluttresultatet og ikke minst produsere noe som var enda mer miljøvennlig. Alt av treverk og skruer ble erstattet med papirbasert Re-board som gjorde prosessen mye enklere for designere, montører og selvsagt også kunden. Vi la til et konsept for sosiale medier og inviterte like greit mulige søkere på visning til sitt nye hjem. Et vellykket og morsomt prosjekt med en ekstra god ettersmak med tanke på at hver eneste millimeter av huset kunne resirkuleres etter bruk,” skriver Konsis. 

Alle bjelkene, bakveggen og skilt er designet, konstruert og produsert i Re-board. I videoen under kan du se en 3d-modell av papirhuset.

 

 

- ANNONSE -

You might also like