Adresseavisen Studio søker grafisk designer/mediegrafiker

Adresseavisen studio er en del av reklamebyråsatsningen til et av Skandinavias største mediekonsern. Vi har et stort kundenettverk med blant annet nasjonale og lokale kunder. Som grafisk designer/mediegrafiker hos oss vil du få være med å utvikle grafisk design på digitale og tradisjonelle flater for våre nye og eksisterende kunder.

Vi søker etter en idérik og entusiastisk mediegrafiker med sterke kreative evner. Du må ha god kjennskap til Adobe Creative Cloud og beherske Photoshop, Illustrator, Acrobat og InDesign spesielt godt. Digitale ferdigheter og god kjennskap til Microsoft Office 365 er en fordel.

Vi ønsker oss deg med disse personlige egenskapene:

 • Du er kreativ, selvstendig og omgjengelig og liker å jobbe både alene og i team.
 • Har stor arbeidskapasitet og kan jobbe effektivt under tidspress.
 • Du er løsningsorientert, er alltid i forkant og har god struktur.
 • Du lærer fort og synes utfordringer er spennende.
 • Tydelig i kommunikasjonen og god skriftlig framstillingsevne på norsk.
 • Har utstrakt kommersiell forståelse.
 • Er utdannet grafisk designer eller fagbrev som mediegrafiker

Hos oss blir dine oppgaver å lage spennende løsninger for kundene våre, enten det er til displayannonser eller trykte medier. Siden vi har mange ulike oppdrag, kommer du også til å få utfolde deg med å utvikle kampanjesider, landingssider og småskala nettsider.

Hva kan vi tilby deg?

 • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
 • Grundig opplæring.
 • Bedriftsidrettslag, velferdslag, telefon og internett.
 • Et godt, allsidig og kreativt arbeidsmiljø.
 • Flotte lokaler på beste tomta i byen med utsikt mot Nidelven.

Vil du vite litt mer om oss før du sender inn søknaden?

Adresseavisen Studio leverer markedsføring fra A til Å. Vi er et slagkraftig lag på over 30 personer, og sammen med deg i jobben får du et team med kreative og erfarne designere og mediegrafikere, innholdsprodusenter, webutviklere, analytikere og rådgivere.

Vårt tydelige fotfeste i markedet er i stor grad knyttet til vår salgsorganisasjon som består av over 45 dyktige mediekonsulenter i Adresseavisen og Polaris Media Midt-Norge. I tillegg jobber vi også tett sammen med mediehusene i Schibsted-konsernet, som gir oss en styrke som strekker seg langt ut over vår egen region.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like