Wera AS søker trykkerimedarbeider

Vi søker en produksjonsmedarbeider med fagbrev til vårt digitaltrykkeri. WERA er et 360 graders kommunikasjonshus bestående av reklamebyrå og trykkeri. I vår produksjonsavdeling vil du arbeide sammen med hyggelige og dyktige kollegaer i vår produksjonsavdeling med moderne digitaltrykkmaskiner, plottere og ferdiggjøringsutstyr.

Trykkeriet produserer et allsidig utvalg av trykksaker, dekor og skiltprodukter på moderne digitalt produksjonsutstyr. I trykkeriet er det en hektisk hverdag med mange små og store prosjekter som skal produseres og leveres raskt.

Arbeidet består i å operere disse maskinene og det kan også være oppgaver innen montering av skilt/dekor.

Vi holder til i nye og spennende lokaler på Vallermyrene i Porsgrunn. WERA har 13 ansatte og en forventet omsetning på 21 mill i 2023.

Les hele annonsen her.

You might also like