Trykkeri bytter ut plastfilm med papir for pakking av gods på pall

Holdbart kraftpapir gir bedre pallstabilitet enn vanlig strekkfilm av plast mener grafiske aktører. Det skriver Branschkoll.

Det polske emballasjetrykkeriet Silbo bytter ut plastfilm for pakking av paller med Advantage Stretchwrap kraftpapir fra leverandøren Mondi. Endringen er gjort mulig med en ny automatisert innpakningsmaskin fra EW Technology, skriver Mondi i en pressemelding.

Papiret er 100 prosent resirkulerbart og gir bedre pallstabilitet enn vanlig strekkfilm. Kraftpapiret er gjort på trefiber helt uten innslag av plast eller annet belegg.

– Vi ønsker å støtte globale produsenter i overgangen fra plastemballasje til mer holdbare alternativ. Denne utviklingen kommer også våre kunder og deres sluttbrukere til gode. Vi er glade over å være et av de første selskapene som nå introduserer Advantage Stretchwrap i vår leveransekjede og vi er veldig fornøyde med vårt samarbeid med Mondi og EW Technology, sier Marcin Śpiewok, CEO på polske Silbo.

- ANNONSE -

You might also like