Tada AS søker grafisk designer

Blir du engasjert av god design og effektiv kommunikasjon – både i digitale og analoge kanaler? Vi har ledig fast stilling for grafisk designer!

Hos oss får du sette ditt preg på og jobbe med grafiske profiler, logodesign, nettsider, redaksjonell design, kampanjedesign og mye annet gøy – for både lokale og nasjonale kunder. Du får arbeide i et sterkt fagmiljø og i team med bl.a. andre kreatører, prosjektledere og digitale rådgivere – du vil også ha direkte dialog med våre kunder.

Det viktigste for oss er at du har et godt blikk for god design, har “drive” og engasjement for faget. Sammen med dyktige kollegaer utvikler vi oss og skaper god og effektfull design.

Som grafisk designer i Tada kan vi garantere en variert og spennende arbeidsdag, hvor du blir nødt til å sjonglere mange arbeidsoppgaver og prosjekter samtidig. Det er derfor en fordel med personlige egenskaper som selvstendighet, effektivitet, ryddighet og struktur.

Noen egenskaper som vi verdsetter høyt:

  • Behersker Adobe InDesign, Illustrator og Photoshop svært godt
  • Lærevillighet og genuin interesse for grafisk design og kommunikasjon
  • Er kvalitetsbevisst og stiller høye krav til leveranser
  • Er selvstendig og initiativrik, og kan raskt sette deg inn i nye oppgaver og programvare
  • Relevant utdanning eller arbeidserfaring
  • Initiativrik, positiv og god til å involvere kollegaene dine
  • Har personlig interesse for digitale trender og teknologi
  • Trives i kundemøter og er komfortabel med å presentere

Hvorfor jobbe i Tada? 

Oi, det er mange gode grunner til å jobbe i Tada, men kanskje viktigst av alt; du vil ha et helt kobbel av særs hyggelige og dyktige kollegaer. Du blir del av en kreativ gjeng på 24 ansatte som digger å skape, skrive, designe, utvikle og stelle i stand sosiale aktiviteter og spennende reiser – både innen- og utenlands.

I tillegg kan vi selvsagt garantere for de mer formelle tingene også, som konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode velferdsordninger.

Vårt mål som arbeidsgiver er at du skal gå til sengs hver kveld og glede deg til å gå på jobb neste dag.

Les hele annonsen her.

You might also like