Samler bransjen til landsmøte i Alta

31. august – 3. september er det klart for landsmøte i Grafisk bransjeforening. Denne gang går arrangementet av stabelen i Alta, og både faglig påfyll og godt med sosialt samvær står på programmet. Det skriver Grafisk bransjeforening på sine nettsider.

– Hele Alta byr på seg selv, og vi skal nyte det. Landsmøtehotellet er Scandic Alta – midt i byens sentrum – et steinkast fra Nordlyskatedralen. Vi skal oppleve Altaelva med villmarkslodge og igloo hotel. Det blir som vanlig flere interessante faglige innlegg, og ikke minst en unik mulighet til å treffe kollegaer fra hele landet, sier bransjesjef Robert Wright i Grafisk bransjeforening.


Du kan melde deg på landsmøtet i Alta her.


Bransjeforeningen har valgt temaene miljø, bærekraft og sikkerhet for det faglige programmet. I tillegg forklarer Wright at det blir en bred diskusjon om hva slags bransjeforening man ønsker seg for fremtiden.

Når det gjelder fagprogrammet, blir det gjensyn med Norsk Industris Knut Sunde, som i kjent stil gjør en gjennomgang av økonomien og rammevilkårene for norsk industri. Yngve Krokann skal presentere Emballasjeforeningen, som jobber med mange av de samme spørsmålene som Grafisk bransjeforening. I tillegg blir det fokus på IT-sikkerhet, og som vanlig lokale innslag med presentasjoner om næringslivet i regionen.

– Det er viktig å bestille fly tidlig, da det er litt begrenset med avganger. Dette blir en uforglemmelig opplevelse, så det er bare å melde seg på så tidlig så mulig, hilser bransjesjef Wright.

- ANNONSE -

You might also like