Print Next er tilbake i høst

Nordens største nettverkstreff for den grafiske bransjen – Print Next – som dro rekordmye folk i fjor, kommer tilbake. I år går arrangementet av stabelen 30. november i helt nye lokaler i Stockholm.

Det blir den 30. november som Print Next arrangeres igjen av Grafkom og den svenske bransjeorganisasjonen Grafiska Företagen. I nybygde Life City i Hagastaden får bransjen mulighet til å mingle, lære seg nye saker og gjøre business med hverandre.

Les mer om Print Next her

– Vi måtte bytte lokal for Print Next fordi hotellet vi tidligere har vært på stengte. Dermed fant vi Life City i stedet som vi mener er en enda bedre plass å ha et nettverksevent som Print Next, sier Ola Karlsson på Grafkom.

Life City er helt nybygd og har tre seminarielokaler som enkelt kan åpnes opp til en stor sal under dagen.

– Vi fortsetter med ulike spor under dagen, noe som var veldig populært i fjor. I tillegg har vi store flater for nettverking der det blir kaffe, lunch og mingel etter siste seminar på ettermiddagen, kommenterer Karlsson.

Aktuelle bransjespørsmål diskuteres

Cirka 15 talere kommer til å dele med seg av sin kunnskap fra scenen. De første er allerede bekreftet, blant annet Susanne Spector, analytiker på Nordea og Lars Lundin, konsernsjef på Holmen Paper.

Programmet settes sammen nå og andre temaer som kommer til å være med er AI, kompetanseutvikling, standardisering, miljø og robotisering.

Overnatting

Elite Hotel Carolina Tower som ligger på andre siden gaten fra Life City er nærmeste hotell for alle som behøver overnatting.

Middag blir det i nærheten.

PS: Det er Grafkom som arrangerer Print Next. Grafkom gir også ut dette nyhetsbrevet.

reception life city 1800

- ANNONSE -

You might also like