Pitch (Skipnes) søker rådgiver

Vi leter etter en dyktig rådgiver med en god kombinasjon av salg- og markedsføringskompetanse til vårt team.

Som rådgiver i Pitch vil du være en viktig del av byrået som jobber med å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter og bygge relasjoner med nye og eksisterende kunder. Du bør ha en naturlig interesse for å forstå kundens behov og jobbe for å levere verdifulle løsninger. I tillegg er det viktig at du har en utadvendt og positiv personlighet, og evner å jobbe godt både selvstendig og sammen med andre.

Vi ser etter noen med evnen til å selge på en naturlig måte, samt erfaring fra kreativt arbeid og forståelse for design. Du har gjerne en del års byråbakgrunn eller annen relevant erfaring fra arbeidslivet. Som rådgiver hos oss vil du få en svært selvstendig rolle, med stor frihet og mulighet til å styre din egen arbeidshverdag.

Vi er et team med sammensatt kompetanse; tre designere, én kreativ leder, én tekstforfatter, én prosjektleder, én sjef og to rådgivere med lang erfaring fra byråverdenen og næringslivet. I Pitch er vi opptatt av å jobbe med fremtidsbevisste kunder, vi kaller dem merkevarer med samvittighet. Merkevarer som på et eller annet vis gjør verden bedre – enten for planeten, for folk, eller helst begge. Vi jobber med kunder lokalt og nasjonalt. Som nystartet byrå er vi opptatt av å skape den arbeidsplassen vi alltid har ønsket oss, både med tanke på fleksibilitet, solide tillitsforhold mellom oss og kundene våre, og prosesser som legger til rette for kreative løsninger.

Se hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like