LazerStore søker butikkmedarbeider til lasergravering og salg

LazerStore er en avdeling i Follo Sport AS, med et nytt konsept inspirert av tanken om å gjøre gavemarkedet mer personlig og bærekraftig. Morselskapet Follo Sport AS har siden etableringen i 2014 jobbet med profilering og personifisering. LazerStore har betydelige ambisjoner og ønsker om å etablere en ny norsk kjede gjennom egne kanaler som nettbutikk og pop-up butikker med fokus på service og høy kvalitet.

Vi åpnet den første pop-up butikken på Glasmagasinet Stortorvet i Oslo september 2022. Våre ansatte har en viktig rolle som merkevarens ansikt utad samt å bidra til gode kundeopplevelser og butikkdrift av høy kvalitet. Vi søker nå flere deltidsansatte og søker deg som er strukturert, nyskapende og engasjert, og med lidenskap for salg og gode opplevelser for kundene.

 

Vi søker deltids ansatte til å betjene vår Epilog lasergraverings-maskin. Som eneste i Norge utfører vi gravering på ulike produkter for privatkunder og bedrifter i en fysisk butikk. Du vil ha følgende arbeidsoppgaver:  

  • Operere Epilog lasergraverings-maskin i butikk med gravering av egne produkter og kundens medbrakte produkter. Du må kunne beherske medium avansert programvare (Adobe Illustrator) samt noe design programvare. Opplæring vil bli gitt men vi ønsker at du har interesse for grafisk arbeid.
  • Jobbe for at kunden får en god og unik opplevelse når de er i butikken. Dette mener vi skapes gjennom godt humør, imøtekommende og løsningsorientert innstilling, god kunnskap og ryddighet
  • Skape engasjement gjennom aktiviteter og eventer i butikk og på nett. Vi ønsker at du kan lage/redigere/publisere enkle videoer på SoMe (Facebook, Instagram, TikTok)
  • Støtte teamet ditt og ta ansvar for daglig arbeid og alle typer oppgaver
  • Bidra gjennom god service og produktkunnskap til å oppnå budsjettert salg
  • Være vårt ansikt utad og ambassadør for butikken og LazerStore
  • Fleksibel arbeidstid, du må kunne jobbe kvelder, helger og høytider

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like